Installatietechniek Haaksbergen

Installatietechniek Haaksbergen

Heeft u een vakbekwame installateur nodig in Haaksbergen? Als toonaangevend installatiebedrijf biedt TR Technische Dienstverlening altijd hoogwaardige integrale oplossingen, ook specifiek voor uw behoeften in Haaksbergen. Met een uitgebreid scala aan technische vaardigheden zijn wij in staat om ontwerpen te realiseren, installaties te verzorgen, te onderhouden en te beheren. Of het nu gaat om technische installaties of periodiek onderhoud, TR Technische Dienstverlening staat klaar om u van dienst te zijn in Haaksbergen.

Wilt u ontdekken wat TR Technische Dienstverlening voor u kan betekenen in Haaksbergen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij zijn beschikbaar om u te woord te staan en kunnen zelfs bij u langskomen op locatie in Haaksbergen voor een persoonlijk gesprek.

Als de favoriete technisch dienstverlener voor zowel particulieren als bedrijven in Haaksbergen, beantwoorden wij graag al uw vragen over de diverse diensten die wij aanbieden. Neem gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers, en samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie in Haaksbergen. Bij TR Technische Dienstverlening streven we ernaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige technische oplossingen die aan al uw eisen voldoen.

TR technische dienstverlening is voornamelijk in Overijssel actief maar in overleg zijn werkzaamheden door heel Nederland bespreekbaar. Wij vormen gezamenlijk de specialisaties veiligheidstechniek, klimaatinstallaties en service, beheer & onderhoud. Elke specialisatie richt zich op zijn eigen vakgebied, maar door een goede samenwerking komt de klant met meerdere specialisaties in contact. Zo worden gebouwen slimmer en helpen we de klant verder richting verduurzamen. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer