Installatietechniek Haaksbergen

Installateur nodig in Haaksbergen?

TR technische dienstverlening is specialist in Installatietechniek levert en onderhoudt elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties. Dankzij specialisatie in veiligheidstechniek, klimaatinstallaties en service, beheer & onderhoud, helpen we veel klanten in de utiliteitsbouw met een veilige, duurzame en meer efficiënte projecten, ook voor onze klanten in Haaksbergen.

TR technische dienstverlening is voornamelijk in Overijssel actief maar in overleg zijn werkzaamheden door heel Nederland bespreekbaar. Wij vormen gezamenlijk de specialisaties veiligheidstechniek, klimaatinstallaties en service, beheer & onderhoud. Elke specialisatie richt zich op zijn eigen vakgebied, maar door een goede samenwerking komt de klant met meerdere specialisaties in contact. Zo worden gebouwen slimmer en helpen we de klant verder richting verduurzamen. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer