Jarenlange ervaring.

Bij TR Technische Dienstverlening schuilt de ware kracht in onze uitgebreide expertise op het gebied van Elektrotechniek, Installatietechniek, Elektro-mechanisch onderhoud en Service. Met deze brede kennis en ervaring ben ik in staat om u persoonlijk te begeleiden naar de beste oplossingen voor uw technische uitdagingen.

Of het nu gaat om het renoveren van bestaande systemen, het bouwen van nieuwe installaties, het reviseren van verouderde apparatuur of simpelweg het onderhouden van uw huidige systemen, bij TR Technische Dienstverlening staan we altijd paraat om u op een efficiënte en professionele wijze van dienst te zijn.

Ons team staat garant voor hoogwaardige installaties, gedegen onderhoud en vakkundige revisies, waardoor uw technische installaties altijd optimaal presteren.

Onze kracht ?

Het analyseren van problemen, het bedenken van oplossingen en het succesvol implementeren ervan zien wij als een boeiende uitdaging.

Onze belofte ?

Met al onze kennis en vaardigheden spannen wij ons in om tot een uitstekend eindresultaat te komen dat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer