Installatietechniek Wierden

Installateur nodig in Wierden?

Dan zit je goed bij TR technische dienstverlening.wij zijn een dynamisch bedrijf waarbij Kwaliteit, service en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

In 2019 is TR technische dienstverlening onstaan. Waarna het vele positieve ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Na vele goede jaren gevestigd te zijn in Enschede, zijn we daar verder gegroeid. 

TR technische dienstverlening en installatietechniek is gevestigd in Enschede. Vanuit daar proberen we heel Overijssel van dienst te kunnen zijn. TR technische dienstverlening en installatietechniek uit Enschede is vooral bezig met diverse projecten van groot tot klein, en TR technische dienstverlening en installatietechniek heeft altijd goede service zowel voor particulieren als bedrijven. Hierbij zijn wij op alle markten thuis en kan TR technische dienstverlening diverse werkzaamheden uitvoeren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer