Elektrotechniek Borne

Elektrotechniek Borne

Bent u op zoek naar een bekwame elektricien in Borne? Weet u niet hoe u een specifieke klus moet aanpakken of heeft u behoefte aan deskundig advies in Borne? Bij TR Technische Dienstverlening staan wij paraat om u te assisteren bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vakkundig aansluiten van tuinverlichting, het plaatsen van stopcontacten of het ophangen van lampen in uw woning of bedrijfspand in Borne, wij van TR Technische Dienstverlening bieden graag onze hulp aan en beantwoorden al uw vragen met betrekking tot uw klus in Borne, zowel telefonisch als op locatie.

Wij begrijpen dat elke klus uniek is en streven ernaar om uw wensen volledig te vervullen. Of het nu gaat om kleine elektrische aanpassingen of grotere projecten, onze professionele elektriciens in Borne staan garant voor hoogwaardige dienstverlening. U kunt rekenen op ons deskundig inzicht en praktische oplossingen om uw elektrische vraagstukken op te lossen.

Bij TR Technische Dienstverlening streven we ernaar om uw ervaring met onze service zo soepel mogelijk te maken. Of u nu telefonisch contact met ons opneemt of wij bij u langskomen op locatie in Borne, ons doel is om samen met u tot de beste keuze te komen die perfect aansluit op uw behoeften en past bij uw huis of pand in Borne.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer