Elektrotechniek Haaksbergen

Elektricien nodig in Haaksbergen?

Bent u opzoek naar een elektricien  in Haaksbergen? Weet u niet welke hoe u een bepaalde klus moet aanpakken of heeft u advies nodig in Haaksbergen? Wij van TR technische dienstverlening helpen u graag om de juiste keuze te maken.  Of het nou gaat om het aanleggen van een stroomnetwerk, het plaatsen van stopcontacten of het ophangen van lampen bij u in Haaksbergen wij van  TR technische dienstverlening helpen u graag en beantwoorden al u vragen over u klus in Haaksbergen zowel  telefonisch of op locatie in Haaksbergen. Zo komen we tot een keuze die het beste bij uw wensen past voor u huis of pand in Haaksbergen. Wij van TR technische dienstverlening denken graag me u mee, zijn oplossingsgericht en leveren uitstekende kwaliteit!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer