Installatietechniek Dinkelland

Installateur nodig in Dinkelland?

TR technische dienstverlening uit Enschede is een installatiebedrijf  met veel kennis en expertise. We startten in 2019 als klein bedrijf en Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met meerdere vakmensen in dienst. Die u in Dinkelland graag komt helpen.

TR technische dienstverlening heeft veel specialistische kennis in huis. Onze kennis variëert van elektrotechniek tot installatietechniek en van agrotechniek tot sanitair, domotica, beveiliging, cv-ketel onderhoud, verwarmen en koelen en duurzaam wonen en werken in Dinkelland. Waar we voornamelijk projecten in en om Overijssel hebben staan we ook klaar voor mensen in heel Nederland. Met onze ruime kennis en ervaring van onze monteurs ontzorgen we onze klanten ook onze klanten in Dinkelland.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer