Installatietechniek Borne

Installateur nodig in Borne?

Kleine projecten particulier of de bouw van een gigantisch distributie centrum. TR technische dienstverlening draait hier zijn hand niet voor om. Voor iedere technische installatie kan je bij TR technische dienstverlening terecht ook voor klanten in Borne. Dankzij jarenlange ervaring als installatiebedrijf heeft TR technische dienstverlening altijd een passend advies of oplossing voor u in Borne, en zo weten wij jou het beste te voorzien van de beste adviezen. Onze monteurs denken met je mee en komen met een oplossing die perfect bij jou vraag past. We regelen het, van robuust ontwerp en installatie tot gedegen onderhoud. TR technische dienstverlening staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of hebt u interesse in onze diensten?
Neem gerust contact met ons op, dan wij staan u graag bij met advies.

Wij zijn specialist in:

Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektrotechniek ? Heb je hulp nodig bij het aansluiten van een groepenkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Installatietechniek

Badkamers , cv en andere diverse installaties. Voor ons geen probleem. We denken met u mee voor een passende oplossing.

Lees meer

Mechanisch Onderhoud & Service

Zoek jij een partner die jullie machinepark voorziet van onderhoudt en service , TR technische dienstverlening beschikt over de juiste kennis en adviezen.

Lees meer